Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Din respect pentru clienti!

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Motofierastrau CS400 + Feller by Canada Tools

0 stars: 0.00 din 0 pareri

799 lei Lei
Brand
FELLER
Cod produs
PF2034
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Pachet Promo Feller by Canada Tools, Motofierastrau CS400 + Motocoasa GT 4200, 6CP, totul inclus

Pachetul include Motocoasa Feller GT4200 + Motofierastrau Feller CS400

DESCRIERE MOTOCOASA

Motocoasa Feller GT-4200 reprezinta alegerea corecta a unei scule motorizate pentru ingrijirea curtii si a terenului acoperit de buruieni sau a terenului agricol. Motorul de 52cc dezvolta o putere mai mult decat suficienta pentru cosirea suprafetelor largi, cuprinse intre 10-50 Ha de iarba, lucerna sau orice alt tip de plante furajere. Aceasta se caracterizeaza prin mobilitate impecabila si fiabilitate optima.

In ceea ce priveste plantele cu tulpina mai groasa, scaieti, tuplinite tinere de visini, caisi sau vita de vie, acestea pot fi indepartate folosind unul din cutitele metalice din dotare, special prevazut pentru operatiuni dificilede taiere. O livada sau o vita-de-vie scapata de sub control, care risca sa fie sufocata de soiuri de iarba salbatica, are nevoie de un gospodar cu o motocoasa rapida.

Pe langa performantele motorului de 5.7 CP, modelul Feller se evidentiaza si prin constructia adecvata, capabila sa suporte socurile cauzate de acest motor. Sistemul de atenuare a vibratiilor, impreuna cu nivelul relativ scazut de zgomot produs si sistemul de sustinere pe ambii umeri, fac ca actul de operare cu acest trimmer sa se transforme intr-o experienta de lucru comfortabila.

Rezervorul de combustibil este unul standard, de 1200 ml. Motocoasa Feller GT-4200 are in dotare sistemul avansat SmartStart de pornire, iar benzina se consuma mult mai economic, productivitatea devenind mult mai mare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura